Ervaring toevoegen

Ervaringen

Ellis Sanders - Oldenzaal
Professionals

Esther en Heleen hebben bij ons op school met een aantal groepen met het traject “IN JE SAS met de klas” hele mooie resultaten geboekt. Ik werd daar met nog twee collega’s zo enthousiast van dat we de leerkrachtcursus gevolgd hebben. Deze tweedaagse training is één en al praktisch bezig zijn! De SAS-box  biedt al het materiaal dat je nodig hebt hierbij en ziet er geweldig mooi uit. We zijn nu volop bezig dit zelf toe te passen binnen onze school en vinden het grote meerwaarde hebben om op deze manier met gedrag binnen de groepen bezig te zijn! Fijn ook dat we altijd een beroep op de professionaliteit van Esther en Heleen kunnen doen als we ergens tegenaan lopen.

Ellis Sanders

Basisschool De Zevenster Denekamp

Voortgezet praktijkonderwijs - Bonhoeffer college, Enschede
Professionals

In je Sas is uitstekend in staat om de vraagstelling van een school boven tafel te krijgen en deze te vertalen naar praktische en uitdagende scholing.
Er is uitgebreide kennis op het gebied van sociaal-emotionele vaardigheden en hoe je met elkaar als professionals kunt werken aan een positief (pedagogisch) schoolklimaat.
In de praktijk merk je dit door de “aha-erlebnis bij collega’s, het enthousiasme bij de deelnemers en de concrete plannen die de bijeenkomsten opleveren.”
Een en ander verloopt in een ontspannen en veilige sfeer.

Met vriendelijke groet,

Martijn Schrijver
Teamleider onderbouw Vlierstraat PrO

Patrick te Wierik - Hengelo
Ouders/verzorgers

Onze dochter is door de training sterker geworden. Ze is geduldiger geworden en denkt eerst na voordat ze reageert. Wij hebben geleerd om meer te luisteren naar ons kind.

E. contact@sovainjesas.nl
IN JE SAS
Plutostraat 1
7622 VR Borne