Nieuws

Hond Pieter en Erna helpen bij Angst

24 april 2020
Angst voor honden? Andere hardnekkige angsten? Geen leesplezier? Hond Pieter en coach Erna helpen jou op weg! Hoe leuk is dat, een lieve trouwe hond als coach. Een prachtig nieuw aanbod bij IN JE SAS.!
ActueelMeer lezen

YES : IN JE SAS met de KLAS voor de ONDERBOUW !

24 april 2020
We verheugen ons op augustus 2020 IN JE SAS heeft in de crisistijd niet stil gezeten. Dit mede omdat de aankomende weken en ook na de zomer juist de aandacht voor de gevoelens en sociaal-emotionele ontwikkeling van alle leerlingen en de hernieuwde opbouw groepsklimaat van groot belang is. Fijn om(…)
ActueelMeer lezen

Zo IN JE SAS sociale vaardigheidstraining, start september 2020

28 juni 2018
Het nieuwe schooljaar goed beginnen? Geef je zoon of dochter op voor de Zo IN JE SAS  Sociale Vaardigheidstraining Tijdens de 7 trainingen ontdekken kinderen hoe zij op een voor hen prettige en positieve wijze, sociale vaardigheden aan kunnen leren en in kunnen zetten. De begeleiding is persoonlijk en interactief(…)
ActueelMeer lezen

IN JE SAS: workshop maak je eigen ‘KRACHT’ armband (ouder- kind, kind en oma/opa , kind en vriend(in))etc.

28 juni 2018
Samen met je zoon of dochter ‘krachtig’ aan de slag. Of jouw zoon of dochter samen met een vriend of belangrijk persoon (oma/opa)  aan  SLAG. Een moment met z’n tweeën in een andere omgeving… workshop: Maak je eigen persoonlijke ‘KRACHT’ armband. Tijdens deze workshop wordt er vanuit samenwerking een (eigen)(…)
ActueelMeer lezen
E. contact@sovainjesas.nl
IN JE SAS
Plutostraat 1
7622 VR Borne